Arbetet med att förverkliga planerna på Aktivitetsområdet fortsätter steg för steg:

Elljusspåret är färdigställt genom Kommunens försorg sedan våren 2022. Passa på och gör ett besök, springande eller en njutbar promenad i den härliga naturen med Lidhultsån i bakgrunden. Det finns även möjlighet att utnyttja grillplatsen med vindskydd.

 

Utegym

Arbetet med att färdigställa utegymmet går framåt. Alla redskap är monterade och uppriktade på plats genom bland annat omfattande ideella insatser. Nästa steg är gjutning vilken vi förväntar oss bli klar under början av maj. Efter iordningställande av marken runt redskapen och informationstavlor planeras allt vara klart för användning under juni.

Uppförandet av utegymmet möjliggörs genom bidrag från Leader Linne och Jordbruksverket.

Allaktivitetsyta

Förberedelserna för genomförandet av allaktivitetsytan i anslutning till gymnastiksalen fortskrider. Den gamla jordkällaren har rivits genom kommunens försorg och utkast på nyttjanderättsavtal finns framtaget. Nästa steg är kontakt med Länsstyrelsen för dispens angående hur nära allé-träden vi kan utnyttja marken.

 

Genomförandet av AKTIVITETSOMRÅDET är ett samarbetsprojekt mellan Lingonbygden i samverkan och Lidhults Gymnastik och Idrottsförening.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *